Aromaterápia

Aroma Diffúzor kiválasztása

Az illóolaj-párologtatók kellemes aromát kölcsönöznek a levegőnek, fokozzák a szoba hangulatát, és mindent megtesznek a modern otthonhoz, mint például Raleigh-i apartmanjai. A diffúzorok mindenféle kivitelben vannak, és különböző beállításokkal is rendelkeznek. Íme néhány szempont, amelyet érdemes megfontolni az illóolaj-diffúzor vásárlásakor.

ELEKTROMOS VAGY AKKUMULÁTORRAL MŰKÖDTETETT

Néhány illóolaj-diffúzor elektromos, ami azt jelenti, hogy csatlakoztatnia kell azokat. Mások akkumulátorral működnek. A különbség az, hogy az akkumulátorral működtetett elemeknél időnként ki kell cserélni az elemeket. Mivel a diffúzor általában valahol az asztalon ül, kényelmesebb lehet, ha csak dugja be. Végül is a diffúzorok nem használnak ilyen sok áramot. Ezenkívül az elektromos diffúzorok valamivel nagyobb energiával rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy valamivel erősebb hatásuk lehet, ha az aromák az otthoni környezetben szétszóródnak.

MINŐSÉG

Mindenekelőtt keresse meg a minőséget. Néhány diffútort olcsóbban lehet elkészíteni, és így könnyebben eltörhet. Nehéz vagy lehetetlen lenne pótalkatrészeket találni, ebben az esetben elakadna egy törött termék. Vásárolja személyesen illóolaj-diffúzióját. Nézze meg a terméket és nézze meg, miből készül, és hogyan hasonlít a minőség más illóolaj-diffúzorokhoz.

Az illóolaj-diffúzorok nagyszerű kiegészítő minden házban. Nagyszerű ajándékokat készítenek a családdal és a barátokkal is, és határozottan aromájúak a szobában. Ha meg szeretne szerezni, akkor tekintse meg a minőséget és a kialakítást, hogy megállapítsa, hogy ez a megfelelő típusú diffúzor az Ön igényeinek. És annak megtekintéséhez, hogy az illóolaj-diffúzorok hogyan működhetnek a Raleigh különféle apartmanjaiban , kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy személyesen megnézze az alaprajzokat.

Ultrahangos víz diffúzorok

Készítsen egy csendes, illatos környezetet bármely helyiségben ezekkel az egyszerű diffúzorokkal. Az ultrahangos diffúzorok finom ködöt hoznak létre azáltal, hogy ultrahangos rezgéseket és vizet adnak az illóolajoknak a levegőbe. A köd hő használata nélkül jön létre, ami jó lehetőség azok számára, akik nem szeretnék nyílt lángot használni.

Használatához adjunk vizet a tartályhoz (általában valamivel több, mint 3 uncia), adjunk hozzá csepp illóolajat diffúziós irányban, és kapcsoljuk be. A legtöbb ultrahangos diffúzor folyamatos és szakaszos beállításokkal és opcionális színváltó lámpákkal rendelkezik.

Vízmentes diffúzorok

A vízmentes diffúzor hő- vagy vízfelhasználás nélkül diszpergálja az illóolajokat. Ehelyett egy porlasztó szuper finom részecskéket hoz létre az illóolajokból, amelyeket levegővel osztanak el. Emiatt nem kap más, mint tiszta illóolaj-aromát, amely kitölti a levegőt körülötted. A legtöbb vízmentes diffúzor motorból és üvegtartályból áll.

Elektromos diffúzorok

Az elektromos diffúzorok egy kis abszorbens betétet használnak az illóolajok passzív hőforráson való tartására. Ezek a párnák többször felhasználhatók kedvenc olajhoz vagy keverékhez. Frissítheti a párnát egy másik olajjal a helyszíni keveréshez. A párnákat akkor kell megsemmisíteni, ha túl telítettek vagy elkezdenek bontni.

Használatához óvatosan dobja az illóolajokat a betétre és kapcsolja be. A legtöbb elektromos diffúzor egy egyszerű beállítással rendelkezik, folyamatos diffúzióval.

Az egyik fontos tipp az, hogy kizárólag a gyártó által ajánlott illóolajat és keverékeket használjuk. Számos keverék eltömíti a diffútort, és javítást igényel, és érvényteleníti a garanciát.

 

Add a comment